Hotel De Wijnberg Marktplein 5 8701 KG Bolsward + 31 (0)515 - 572 220 info@wijnbergbolsward.nl
Hotel De Wijnberg
Hotel De Wijnberg
Hotel De Wijnberg
Het hotel is aangesloten bij:

Voorwaarden

 

Disclaimer

1) Het onderstaande is van toepassing op de website. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

2) Hotel De Wijnberg spant zich er voor in de inhoud van de website regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en / of onjuist is.

3) Hotel De Wijnberg kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie op deze website.

4) Hotel De Wijnberg aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van de publicatie van de informatie op deze website.

5) Alle rechten zijn voorbehouden aan Hotel De Wijnberg, tenzij anders vermeld.

6) Hotel De Wijnberg mag alle teksten binnen deze website verwijderen zonder voorafgaande aankondiging.

7) Hotel De Wijnberg behoudt zich het recht voor deze disclaimer zonder aankondiging te wijzigen.

Algemene voorwaarden
Op onze reserveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier om de voorwaarden te downloaden in PDF-formaat.

 

De annuleringsvoorwaarden op een rijtje:
Wanneer een reservering voor uitsluitend hotelaccommodatie, al dan niet met ontbijt, is gemaakt voor één of meer individuen geldt voor annulering van die reservering het navolgende

a. Bij annulering meer dan 1 maand voor de ingangsdatum is de klant niet gehouden enig bedrag aan het hotelbedrijf te betalen.
b. Bij annulering meer dan 7 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 25% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
c. Bij annulering meer dan 2 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 50% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
d. Bij annulering meer dan 24 uur voor de ingangsdatum is de klant gehouden 80% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
e. Bij annulering 24 uur of minder voor de ingangsdatum is de klant gehouden 100% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

Bijzondere omstandigheden:
Wij behouden ons het recht voor om uw reservering te annuleren in geval er een Elfstedentoch plaats vindt vanaf 2 nachten voor de tocht en 1 nacht na de tocht.